Massages

In onze massagepraktijk, waar een warme en sfeervolle uitstraling centraal staan, worden bestaande en nieuwe cliënten op afspraak behandeld. In deze rustgevende omgeving staat aandacht voor u centraal. In de hectiek van de huidige maatschappij is dit moment voor u erg belangrijk. U kunt hier uw spanningen ontmoeten en dat zorgt ervoor dat u deze weer kunt loslaten. Dit resulteert in een diepe en intense totale ontspanning, wat ruimte biedt voor vernieuwde levensenergie. U voelt zich dan weer als herboren, dus geef uw lichaam de aandacht die het verdient.

Bij uw eerste bezoek vindt altijd een intakegesprek plaats. Hier worden uw conditie en alle andere aandachtspunten besproken. Het doel hiervan is dat uw masseur een goed beeld van uw lichaam en van uw behandelwensen krijgt. Indien gewenst kan de massage ook thuis worden gegeven.

Belangrijk! Er zijn omstandigheden waarbij er niet gemasseerd mag worden. Klik hier om meer te lezen.


Energetische massage

Bij deze massage wordt gefocust op het openen van energiekanalen in het lichaam en het vrij maken en afvoeren van blokkerende energie. Lees hier meer.

Prijs: €32,50

 

Klassieke massage

Bij deze massage worden de spieren losgemaakt, wordt de bloedtoevoer gestimuleerd en worden de afvalstoffen afgevoerd, wat resulteert in een ontspannen gevoel. Lees hier meer.

Prijs: €25,00 (rug, nek en schouders) / €42,50 (volledig lichaam)

 

Bindweefsel massage

Bij deze massage wordt met zachte, knijpende bewegingen het bindweefsel, de laag tussen de huid en de spieren, los gemasseerd. Op deze manier wordt gezorgd voor een optimale doorbloeding. Lees hier meer.

Prijs: €32,50 (rug, nek en schouders of benen) / €49,50 (volledig lichaam)

 

Hot stone massage

Bij deze massage wordt gemasseerd met warme stenen van basalt en de handen, wat effect heeft op de bloedcirculatie. Lees hier meer.

Prijs: €32,50

 

Japanse gezichtsmassage

Bij deze massage wordt het gezicht gemasseerd, wat ervoor zorgt dat u een energiekere uitstraling krijgt. Lees hier meer.

Prijs: €32,50