Energetische massage

Bij deze massage wordt gefocust op het openen van energiekanalen in het lichaam en het vrij maken en afvoeren van blokkerende energie. Bij het voelen van emoties zullen de spieren op bepaalde plekken in het lichaam gespannen zijn. Dit soort energiepunten worden chakra’s genoemd. Chakra’s aan de voorkant van het lichaam zijn vrouwelijk en aan de achterkant mannelijk. Elk van deze chakra’s staat in contact met diverse lichaamsfuncties en ze corresponderen met zenuwpunten, organen, spieren en endocriene klieren. En elke chakra maakt dus verbinding met een emotioneel en mentaal aspect.

Tijdens de massage worden energiestromingen weer op gang gebracht. Dit begint bij de basis-chakra ‘Perineum’ in het bekkengebied. Er wordt gemasseerd zodat er geen blokkades meer zijn, wat betekent dat de chakra’s dan open staan, zodat de energiestroom kan vloeien tot aan de laatste chakra, ‘Kruin’. Wanneer dat gebeurt, zal een diep ontspannen gevoel worden ervaren. Wanneer er een blokkade is en deze wordt gemasseerd, kunnen emoties ontstaan en naar buiten treden. Deze emoties worden door de masseur vertrouwelijk, met respect en met behoud van eigenwaarde behandeld. Deze massage kan dus ook alleen plaatsvinden bij volledig respect en vertrouwen tussen de cliënt en masseur. Het masseren van de chakra’s zorgt er ook voor dat klachten in het lichaam worden opgelost. Iedere chakra staat namelijk in verbinding met een gedeelte van het lichaam.

Een energetische massage duurt ongeveer 60 minuten. Er worden zowel mannelijke als vrouwelijke chakra’s (voor en achterzijde) behandeld. Indien gewenst kan er ook per chakra een individuele behandeling gegeven worden.

Prijs: €39,50